Website voor ZZP-er

Website voor mij als ZZP-er

Als ZZP-er moet je zichtbaar zijn. Mond tot mond reclame is weliswaar net zo, of misschien wel belangrijker, maar een goede online presentatie is noodzakelijk. Ben jij een ondernemer die nog steeds vanuit een @gmail.com, @hotmail.com of andere e-mailadressen berichten naar je klanten verstuurd? Dan is het hoog tijd om een online te professionaliseren! Wij helpen je hiermee.

Een eigen e-mailadres met je bedrijfsnaam

Binnen het Alles in 1 Website pakket krijg je een e-mailadres met je bedrijfsnaam hierin. Indien gewenst kunnen we dit mailadres koppelen aan de handige Gmail app die je misschien al gebruikt. Wel het voordeel van Gmail, maar niet het nadeel dat je berichten verstuurd met @gmail.com als extensie.
Superhandig!

Een professionele website die vindbaar is

Je wilt als ZZP-er in de bouw, advies, consultancy, zorg of waar dan ook dat je gevonden kunt worden via Google. Wij hebben hier het perfecte platform voor wat we turn key tegen lage kosten voor je kunnen inzetten. Jij kunt vervolgens zelf aan de slag en je website met nieuws en pagina’s up to date houden. Waar en wanneer je maar wilt.

Neem contact op om te kijken naar een oplossing voor het professionaliseren van jouw bedrijf >>

NIEUW: Nu GRATIS SSL voor een beveiligde verbinding, hoger in Google en een melding “Veilig” in je browser!