Website vindbaar maken

Je website vindbaar in Google maken

De meeste zoektochten naar een product of dienst beginnen tegenwoordig online. In de meeste gevallen, om iets specifieker te zijn, in Google. Je zal er dus voor moeten zorgen dat je met je bedrijf optimaal zichtbaar bent in Google. Vindbaar worden en blijven hangt af van een aantal factoren. Techniek, content en autoriteit worden vaak aangedragen als de 3 pijlers. Met het Alles in 1 website systeem helpen je we met punt 1, techniek, op weg. Mocht je hulp nodig hebben met het schrijven van relevante en goed scorende content in Google dan kunnen we je ook helpen.

Website zelf beheren met een CMS systeem

Om goede inhoud (content) aan je website toe te voegen heb je een stukje software nodig om dit snel en gemakkelijk te kunnen doen. Wij leveren hiervoor het beste CMS systeem van het moment; WordPress. Als je kiest voor het Alles in 1 website systeem nemen we ook de overige technische rompslomp zoals hosting en beheer van de domeinnaam uit handen. Totale ontzorging dus!

Je product of dienst op de eerste pagina van Google

Wij zorgen voor de perfecte techniek, jij gaat ervoor zorgen dat je je product of dienst de aandacht geeft die het nodig heeft. Alles wat je aandacht geeft groeit, dus ook je website en daarmee je vindbaarheid. Verwacht geen wonderen binnen een maand maar wanneer je regelmatig nieuwe en goede content op je site zet zul je zien dat je meer bezoekers binnen gaat krijgen en daarmee meer klanten en omzet.